Màquines Recreatives

AMI GRUP

Bally Wulff Sky

El nou model de Bally Wulff Espanya, S.L., la màquina recreativa Sky Secret Island, l’ambient que tot establiment d’hostaleria desitja. Compte amb un paquet de 15 jocs, proposa un divertit vol d’alçada, i compta amb 5 noves incorporacions, a més d’atractius addicionals per als jugadors.

 1. Books and Bulls
 2. Colosseum NOU!
 3. Duck Shooter
 4. Explodiac
 5. King of the Jungle
 6. La Dolce Vita
 7. La Dolce Vita / Respins of Amun-Re NOU!
 8. Magic Book 6 NOU!
 9. Mighty Dragon
 10. POPULAR Mystery of the Maya NOU! A la recerca de valuoses relíquies, Mystery of the Maya us transportarà a selves llunyanes i us sorprendrà amb una aventurera funció de recollida que s’activa amb almenys tres símbols de temple. La peculiaritat d’aquest joc: Als girs gratuïts, l’exploradora recull discos de diferents valors per obtenir enormes sèries de premis.
 11. Mystic Force
 12. Sevens & Bars
 13. POPULAR Sun Fire NOU!Sun Fire és un joc reconegut, el qual compta amb cinc rodets i els símbols habituals del 7, la fulla de trèvol, les fruites, ferradures i diamants com a wilds.
 1. Thor’s Hammer
 2. Wild Warrior

Nou paquet de gràfics.

Sistema de joc innovador i equilibrat.

Contacta’ns a Amigrup per saber-ne més!

5 + 9 =

Contacta amb l’equip d’experts d’AMI GRUP. Rep assessorament personalitzat o informació dels productes que més t’interessin. Els nostres especialistes estan a la vostra disposició.

40 ANYS AL TEU SERVEI

×