Gamma Saludable

AMI GRUP

BICENTURY SNACK DE CHOCOLATE NEGRO Y CEREALES

Amb les barrites Bicentury de chocolate negre amb cereals, sentirás que pots permetre’t un moment de plaer i disfrutar del sabor del bon chocolate mentres mantens una dieta equilibrada i saludable.
Bicentury es la marca d’alimentación preferida dels que cuiden suu línea, acompanyant i apollant de forma responsable amb solucions sabroses i prácticas per gestionar la fam i amb ajudes eficaçes per dietes.
Chocolate negro (74%)(sucre, pasta de cacao, manteca de cacao, emulgent: lecitina de soja, aromas), cereals (19%) (farina de maíz, farina de arroz), fibra alimentaria (fibra de guisant, fibra de acacia), sucre, midó de maíz, cacao en pols (1%), emulgent: lecitina de soja, aroma (conté lactosa), sal, vitaminas (A, D, E, B1, B2, B3, B6, B9-ácid fólico, B12, biotina, ácido pantoténico). Conté soja, leche y derivados de los mismos. Pot contenir trazas de cereales que contienen gluten, frutos de cáscara y derivados de los mismos.
En Ami Vending t’oferim les millors marques del mercat.

10 + 5 =

Contacta amb l’equip d’experts d’AMI GRUP. Rep assessorament personalitzat o informació dels productes que més t’interessin. Els nostres especialistes estan a la vostra disposició.

40 ANYS AL TEU SERVEI

×