Màquines Recreatives

AMI GRUP

Novoline III

¡L’evolució natural d’entreteniment i diversió per als jugadors! Novo Line III és la fórmula millorada de la Novo Line II, inclou ara 16 jocs per emportar-te a un món únic de diversió al teu bar.

Jocs afegits:

SIZZLING HOT. Un veritable clàssic dels videojocs de fruites. És el “best seller” més popular a nivell internacional de NOVOMATIC.

JOKER D’OR. Joker d’Or és un sorteig de números en què s’extreuen 35 boles d’un bombo que en conté 90. El jugador disposa de fins a 4 cartrons de 5×3 números cadascun i es permet comprar boles extra per augmentar el premi. De vegades apareix el fantàstic comodí!

BRUNO BRUNO. És un simpàtic ós de peluix que t’acompanya en aquest joc de cartrons i sorteig de boles. És possible jugar fins a 4 cartrons per joc. Gaudeix aconseguint patrons de premis increïbles! Si no tens sort a la primera, la bola extra pot arreglar-te el dia.

ROULETTE PRO. Et sentiràs vivint a la Ruleta Francesa. Gaudeix d´aquesta gràfica brillant amb pantalles d´informació detallada, perquè sigui ideal tant per a principiants com per a professionals del joc. Una versió Pro amb una gràfica encara més brillant i amigable per a lusuari.

ULTRA HOT. Ultra Hot és un joc de fruites de 5 línies i 3 rodets amb una fórmula guanyadora definida. Aquest excitant i envoltant joc mantindrà els seus visitants entusiasmats amb una emocionant diversió de joc.

ALWAYS HOT. Un joc clàssic de NOVOMATIC. Always Hot ofereix l’emoció d’un excitant i alhora simple joc de fruites en 5 línies i 3 rodets.

BOOK OF RA. Un joc per a aventurers. Tresors i riqueses jeuen amagats a les voltes dels temples de l’antic Egipte, a què esperes per descobrir-los?

DOLPHIN’S PEARL. Juga amb els dofins en aquesta fascinant i vívida aventura marítima! Dolphin’s Pearl és el llegendari videojoc clàssic de NOVOMATIC de 5 línies i 5 rodets.

NAUTILUS. Viatja en 20 línies i 5 rodets del submarí més famós amb el capità Nemo que s’expandeix als jocs especials per augmentar els premis.

  • Monedes acceptades: 0,10 €, 0,20 €, 0,50 €, 1 €, 2 €
  • Pagadors de 0,20 € i de 1 €
  • Reciclador de bitllets NV200
  • 2 Hoppers MK IV Universal
  • Dimensions: Alt 1.887 x Ample 661 x Fons 728 mm

Contacta’ns a Amigrup per saber-ne més!

6 + 8 =

Contacta amb l’equip d’experts d’AMI GRUP. Rep assessorament personalitzat o informació dels productes que més t’interessin. Els nostres especialistes estan a la vostra disposició.

40 ANYS AL TEU SERVEI

×