Snacks i altres | Snacks i altres

AMI GRUP

Nutella B-Ready

Et presentem Nutella® B-ready, ¡l’única experiència Nutella® a punt per gaudir i presentada en embolcalls individuals! Gaudeix del sabor únic de Nutella® en una cruixent galeta de neula. Cruixent per fora. Cremosa per dins.

Una deliciosa galeta de neula cruixent farcida de cremosa Nutella® i esquitxada amb llavors de blat inflat. Nutella® B-ready és la manera més pràctica de gaudir del sabor únic de Nutella® en una deliciosa explosió de diferents textures!

Avellanes-cacau disseminat 81,6% (sucre, greix vegetal (palma)), avellanes 13%, llet desnatada en pols 8,7%, cacau reduït en greix 7,4%, lecitines emulsionants (soja i/o gira-sol), farina de blat, llevat per a productes de fleca, extracte de malt d’ordi, sal, llet desnatada en pols, emulsionants lecitines (soja i/o gira-sol), proteïnes de blat, proteïna de la llet.

Nutella® B-ready t’ajuda a acabar el dia amb un somriure, assaboreix-ho entre hores!

A Ami Vending t’oferim les millors marques del mercat.

4 + 5 =

Contacta amb l’equip d’experts d’AMI GRUP. Rep assessorament personalitzat o informació dels productes que més t’interessin. Els nostres especialistes estan a la vostra disposició.

40 ANYS AL TEU SERVEI

×